Заточване, чапразене, лепене

Качествената подготовка на режещите инструменти е ключов фактор за качествената дървообработка.

Ако нямате необходимото оборудване, ако не можете да отделите време или ви липсва надежден и опитен служител оставете това на нас.

В нашата база в Тетевен разполагаме с професионално оборудване за заточване, чапразене и лепене на банцигови ленти с всякакви размери и от всеки вид. Нашите специалисти са преминали специализирано обучение и имат дългогодишен опит. Всяка лента бива внимателно почистена, проверена за повреди, заточена и начапразена.

За тези от Вас, които работят с циркулярни триони, можем да предложим заточване на този вид инструменти. Отново разполагаме с професионално оборудване и точилари.

Гарантираме работа на инструментите като нови и по-дълъг експлоатационен живот.

Тази услуга е специално насочена към всички наши клиенти, които предпочитат да използват времето си за работа, а не за подготовка на режещите инструменти.

Повече информация можете да получите на нашите контакти или директно да се свържете по телефона с нашата база в град Тетевен.

Технологично консултиране и проектиране

Имате нова бизнес идея, искате да разширите Вашето производство или кандидатствате по проект за финансиране в областта на дърводобива, дървообработването или мебелната промишленост? Нуждаете се от технологичен проект? Не сте сигурни какви машини ще Ви трябват или как да ги разположите?

Нашите опитни инженери и технолози са насреща! Можем да ви предложим пълно технологично проектиране в областта на дървообработващата и мебелна промишленост с разработка на заверен технологичен проект. Можем и да Ви консултираме как да постигнете желаните резултати в областта на дървообработката и производството на мебели.

Ние печелим, когато печелите и Вие. Планирайте добре за оптимални бизнес резултати.

Сертификация по международния стандарт FSC® CoC за проследяване на продукцията

Клиентите питат за сертифицирана дървесина? Горското стопанство иска да сте сертифициран?
Няма проблем, ние сме насреща.

За нашите колеги от дърводобивната, дървообработващата и мебелна промишленост и за всички, които произвеждат продукти от дървесина и се интересуват от горска сертификация можем да бъдем полезни с:

  • Изготвяне на цялата необходима за сертификацията по FSC®-CoC документация
  • Обучение на персонала за работа със системата
  • Свързване с водещи сертифициращи организации и съдействие за избор на най-добра оферта
  • Пълно съдействие и подпомагане по време на целия процес на сертификация по FSC®-CoC за безпроблемно и бързо сертифициране
  • Съдействие и помощ за успешна работа със системата и поддържане на сертификата

За повече информация, свържете се с нас!