Категории продукти
Производители
Leadermac
Drozdowski
Wood-Mizer
Uniconfort
Balfor Srl
Zeller+Gmelin
Incoplan
Flai/Seal
Bala Agri
Gann
Posch
Nova Pellet
Farmi
BJ Debarkers
Holtec
Winter Holztechnik
Spanevello
Storti
Primultini
F.lli Giai
Comafer
Nuova Valmaggi
Blue Steel
BGU

Производство на пелети

Производство на пелети

Екотехпродукт ООД предлага машини за производство на пелети на от дървесина на италианската фирма Nova Pellet.  Фирмата има дългогодишен опит в производството на машини и линии за промишлено производство на пелети. Тя предлага широка гама от оборудване - от малки машини до машини със среден и голям капацитет.

Конкурентни предимства на Nova Pellet

ПАТЕНТОВАНА ТЕХНОЛОГИЯ: Патент за конструкция на пелетизираща машина. Патент за зареждане на материала в пресата Икономия на енергия: С всеки kWh консумирана електрическа енергия се произвеждат 18 kg пелети. Използват се ел. двигатели с висока ефективност.

ИНДИВИДУАЛНО ПРОЕКТИРАНЕ: Използването на енергоспестяващи машини и индивидуалното проектиране за всеки клиент, гарантира по-ниска инсталирана и консумирана мощност.

ЕКОЛОГИЧНИ: Машините на Nova Pellet позволяват производството на екологично чисти пелети без добавки включително и органични. Така вие можете да получите сертификат по DIN за качество A Plus. Всяка преса се проектира след тестване на материала за пелети в опитната инсталация на фирмата. По този начин клиентът получава оборудване за производство на пелети с гарантирано високо качество.

Няма добавени продукти в тази категория.